ponedeljek, 23. maj 2011

Duma

Zadnjih štirinajst dni mamo pa pri nas doma srašno akcijo. Potovanja, rojstni dnevi, druženja s sarimi in novimi prijatelji....skratka luštno!Medtem ko sva bila z Nilom v Antenah (tako reče on) sta imela Natan in naša glava družine svojo čisto tapravo "moško" vrtno zabavo. Spodaj je nekaj fotografij iz najinega izleta, ki je bil mimogrede čisto družinsko obarvan. Predvsem veliko otrok oziroma vse v znamenju otrok, zato je bilo za kako samostojno pohajkovanje in fotografiranje bolj malo časa.

Saj drugače nisem preveč navdušena nad objavljanjem slik otrok, ampak tokrat se nisem mogla upreti. Poleg tega pa Nil še čisto nič ne protestira, medtem ko bi me naš starejši Natan definitivno cenzuriral. A ni tole luštno, presrečen obraz malega fantka, ki se prvič pelje z letalom?
Tukaj smo bili še oblečeni, naslednji dan pa smo se že kopali.

Na deželi, je bilo še posebno luštno.
Tale lokalček zgoraj, v starem delu Aten pod Akropolo, je bil super, še posebno terasa, s pogledom na celo vrsto kulturnih znamenitosti. Malo smo se osvežili, ampak ker je dete radovedno in nemirno, mati pa kunsthisteričarka, sva se iz blagodejne sence in mojega super hladnega pirčka, premaknila dol, med turiste. No ja, en sprehod po poteh velikih mislecev.....se pa, če ne drugače pa vsaj zadnji dan, že spodobi. Pofočkala sva se!

Ni komentarjev:

Objava komentarja