ponedeljek, 13. junij 2011

Bright side

Tale kolaž je pa za mojega preljubega škorčka in za vse moje najdražje. Da bi bili močni, modri in čimbolj veseli v naslednjih mesecih. Seveda pa tudi zame, ki se vse prevečkrat nagibam na temno stran. To je hecno, ker sem bila res dolgo prepričana, da sem po naravi optimist. Potem sem pa dokončno odrasla in spoznala, da življenje pa res ni vedno samo praznik in da me ob tistih "neprazničnih" časih zlahka zanese na temno stran. Tako sem si nekega dne kar lepo morala priznati, da sem  v bistvu pesimist. Jap, takle mamo. Ampak v resnici ni tko hudo, mislim da sodim v kategorijo zmernih pesimistov. Kako vem? Čisto preprosto, ves čas nekaj brcam, iščem poti in (ker sem vizualka) si sestavljam motivacijske podobe. Takšne, ki me spodbujajo in usmerjajo na svetlo stran. Te slikce zgoraj sem našla na Pinterestu.  Kako se pa vi "dvigujete" če ste v skrbeh, žalostni ali pa preprosto temačni?

2 komentarja:

  1. S sprehodi po gozdu, to še najbolj pomaga. Kolaže pa si delam za motivacijo, pred kratkim sem si jih naredila -... 6! Uh huh, moja motivacija je bila očitno res na psu...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ha Zulejka, kar impresivna številka, ni kaj. Ampak če sem iskrena, bi jih jaz trenutno tudi potrebovala več...vsekakor. Drugače se pa strinjam, tole z gozdom. Jaz sem včasih živela prav na obronku gozda. Poznala sem vsako vejico in opazila vsako spremembo. To so bli pravi sprehodi. Iz takta me je lahko vrgel le naš takratni kuža,ki ga je bil alergičen na moj zenovski izraz.
    Aja, pa hvala za podrobno razlago...ne vem zakaj ni šlo.

    OdgovoriIzbriši