nedelja, 12. februar 2012

DIY: Origami srček


Mislim, da sem že kdaj prej povedala, da nič kaj dosti ne dam na novo uvožene praznike, kar velja tudi za Valentinovo. Malo je že zlizano, pa vseeno bom tudi jaz pritrdila, da je lepo, če tiste, ki jih imamo radi presenetimo kar tako, čim večkrat in čim bolj nepričakovano.
Je pa res, da je po novem tudi pri nas praznik zaljubljencev postal zelo popularen in tudi če ga "kao" ignoriramo, ne mine neopažen.


Ko sem nekaj iskala po netu sem na enem luštnem blogu po naključju našla tole idejo za lepo sporočilo na srčku. Origami mi je tudi sicer zelo všeč, tale srček je pa še posebno posrečen. Meni se zdi zelo primeren tudi kot okrasek za novoletno smrekco. No, to je sicer že mimo, pa za drugo leto. Če je tudi vam všeč, si natančna navodila o izdelavi poglejte tukaj. Kako pa vi, praznujete Valentinovo?

8 komentarjev:

 1. Hvalaaaaaaaaaaa za idejo!Zares luškan srček in misel!Se lotim gubanja...
  Za Valentinovo... kadar tako čutim, komu podarim kakšno misel, čokoladko ali drobceno pozornost... pa... kot sicer:)
  Želim ti prijeten dan, v objemu najdražjih!

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala Sabina, tudi jaz ti želim srčkan dan :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Kadar kdo reče origami, se vedno spomnim Michaela iz Prison breaka, oziroma Millerja...On je tko fino spretno izdeloval te origamije. No, jst jih ne znam...sam njemu bi dovolila, da me nauči. Ja. Definitivno. Čeprav, verjetno ne bi mogla, zaradi tresočih se prstov, izdelati nobenega :)) Ehhh, Valentina, našla si mi skomine za celi dan :)) lp
  http://24.media.tumblr.com/tumblr_litytqAAfO1qdmfp6o1_500.jpg

  OdgovoriIzbriši
 4. Mjauči, kdo je ta lepi dečko? Nimam pojma :)

  OdgovoriIzbriši
 5. ehh Vanja, to je igralec wentworth miller, mal pejt poguglat...sam če nauš mogla spat, nisem jst kriva :))

  OdgovoriIzbriši
 6. hm, valentinovo ne maram in ga ne praznujem,ker se mi zdi, da tiste ki jih imaš rad itak vsak dan osrečuješ in tud kakšno malenkost podariš, jih presenetiš... valentinovo je pa samo en velik dan marketinga.

  Mi je pa zato ta srček ful všeč! Sem si že shranla navodilca, da jih enkrat v prihodnosti uporabim ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. Mi je zelo všeč tale srček. Hvala, da si ga delila z nami.

  OdgovoriIzbriši