sreda, 5. september 2012

Tri ali več reči

zadnji šopek Sivke iz vrta


sinje modra in siva

Instagram me še vedno navdušuje. Zadnjič sem že napovedala, da bo "Tri reči" stalnica, kjer bom objavljala instagram fotografije stvari oziroma drobtinice povezane z aktualnim dogajanjem v mojem vsakdanu. Tokrat "Tri ali več reči" preprosto zato ker se nisem mogla odločiti. Zdaj najbrž že veste, da sem gostobesedna in včasih porabim preveč besed, da pridem do bistva. Očitno je podobno tudi z podobami, tehtam in tehtam, izločujem, na koncu je pa še vedno "preveč" ;).
Kako pa kaj vam minevajo dnevi?


 Frida ( ki mi dela sive lase) in Verbena iz vrta, ki bo kmalu okusen čaj

I still love to play around with instagram. In one of my previous posts i told you that "Tri reči" (tree things) is going to be a regular serie of posts, where I'am going to post bits and peaces from my everiday life. This time I name it "Tree or more things" simply because I could not deside wich photo to pick. You probably know by now that I like to talk very much and that offten I use too much words to make a point. It seems that when I use pictures to tell something i allso need them more then tree ;).
And how are you spending your days?







4 komentarji:

  1. Si me spomnila, da si tudi jaz naberem še zadnjo letošnjo sivko in morda tudi naredim kaj užitnega iz nje;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sivka je zakon! Pa lepi mucki, vsi trije. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. tri je absolutno premalo!
    supermački me navdajajo z občutkom, da bo še vse dobro;)
    frida je vredna svoje soimenjakinje (v lepoti, predpostavljam pa tudi muhavosti in zapeljivosti).
    dočakala sem september, ki obeta (avgust me je namreč spremenil v eno veliko lenivko), zdaj pa misli in zamisli ponovno švigajo.
    žalostno je, da je ena od dveh mačjih zapeljivk, ki sta uživali v tvojem sivkinem Mačoru odšla. Dobri sosedi. Druga bo preživela.

    OdgovoriIzbriši
  4. O živjo Matilda, a veš da sem te že mal pogrešala. jaz si tudi vsak dan mantram, da bo še vse dobro.
    Kolk žalostno, res žalostno to z tvojo muco. Mislim eni ljudje so pa resno moteni. ravno dons sem gledala fotko Fride in Odija, ko sta bla še majhna. Odija tudi žal ni več, neraziskano. Tudi jaz malo sumim "dobre sosede"...ah pustmo stat, me kar stisne. Enkrat ga pa pokažem, mogoče ravno danes.

    OdgovoriIzbriši