nedelja, 10. marec 2013

Nagrade za najljubše / Liebster awards

Okno je fotografirano v Pop-up domu. Tako mi je bilo všeč, da sem komaj čakala, da bom fotografijo lahko objavila. Evo, pa je uspelo!

Kako lepo presenečenje sem dobila prejšnji teden. Nagrado za najljubši blog so mi podelile kar tri super punce; Špela iz Coulinary Journey By Me, Vesna iz Sobezrazgledom in Zulejka iz Uglašene kuhinje. Presenečenje je bilo še toliko bolj prijetno, ker sem bila zadnje čase zakopana v povsem drugo delo, in sem tale moj blog kar malo zapostavljala, nehote seveda. Hvala lepa punce, razveselile ste me.
Blogov, ki jih sama spremljam je precej in odločitev na prvi pogled ni lahka. Pravila so pa naslednja; izbrati moraš 5 blogov izmed tistih ki imajo manj kot 200 spremljevalcev. Odločila sem se, da bom nagrado podala naprej blogerkam, ki jih rada spremljam in ki nagrade še niso prejele. Aja pa to, da naj bi bili to domači, se pravi slovenski blogi. Naredila sem eno majhno izjemo in sicer pri hrvatici Petri, ki živi v Budimpešti. Petra, ki sem jo spoznala pred kratkim, piše zlo fin blog, kjer predstavlja ustvarjalce pretežno iz vzhodnega dela Evrope. Ker je tako rekoč naša soseda se mi je zdelo, da je skoraj domača in torej paše pod omenjene kriterije.

And here is a little about what the award is all about:
This award was designed to be a blog award in the "pay it forward" fashion. Once you've been nominated, you award it to five blogs that you like that have fewer than 200 followers, to encourage new visitors to visit these blogs.

The rules for accepting this award are:
You need to thank the person who gave you the award and link back to their blog. Post the award onto your blog. Give the award to five bloggers who you appreciate that have fewer than 200 followers. Leave a comment on their blog letting them know that you have given them this awesome award!


Next you need to PAY IT FORWARD!

In zdaj še mojih 5 izbranih blogov, za katerimi stojijo različne a zanimive in kreativne ženske, ki jih spremljam že dalj časa:

                                                             Anin - TALKING TO VOLCANO 
                                                            Metin - METAMUNDUS
                                                            Irenin - OH HENRY
                                                           Petrin - BAG OF PRETTY
                                                           Petrin - ROXANNA
                                        


 

9 komentarjev:

 1. ooo hvala lepa za nagrado Valentina :)) (čeprav ravno za malo prekršim pravilo o spremljevalcih)... sem vesela, da smo se našle v tej blog sferi. Tudi sama rada pokukam k tebi vsakič ko kaj novega objaviš!!!
  Ti želim en lep teden.***

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ups pa si me izdala ;). Ne, ampak res nisem mogla vedeti koliko spremljevalcev imaš, če se nemotim se pri tebi ta podatek ne prikaže. nagrado ti pa z veseljem predam, ker rada pridem na tvoj vulkan idej.

   Izbriši
 2. KWA!!!! ju-ju-juhuhu! hvala za tole darilo. :) objemam te cez cel ekran, glej:
  _______________________________________________________O___________________________________________________________


  a mi se dajes nagrado..?

  OdgovoriIzbriši
 3. Jaaaa! Tole mi je všeč. Rada se objemam :) in še raje imam vesele ljudi, upam da bo še kaka prilika za nagrado ;).

  OdgovoriIzbriši
 4. Počaščena. Zelo, zelo. :) Hvala!!!!!

  OdgovoriIzbriši