torek, 21. maj 2013

Kreativno druženje


Dragi moji danes imam super novico! Dom in Stil nadaljuje z kreativnimi druženji in delavnicami. Tokrat se bomo srečali  v četrtek 30. maja in sicer na idilični lokaciji poleg ruševin gradu na Križu pri Komendi. Tudi tokratna delavnica bo malo fotografska, sicer bo pa predvsem v znamenju poletja in darov narave.
Simon Grižon nam bo pokazal kako loviti ravnotežje in morda nas bo celo uspel naučiti hoditi po vrvi. Jaz vem, da se bom zelo potrudila, ker bi rada blestela na vseh prihodnjih zabavah in piknikih tega poletja  ;).
Če vas zanima zdrav način prehranjevanja in bi radi vedeli več o tem kako se pripravljajo presne tortice in kako si naredimo zdrave sadne ali zelenjavne sokove bo tokratno druženje pravo za vas. O vsem tem nas bo podučila in nam tudi v praksi prikazala Mateja Reš. Jaz, ki sem malo tudi teta Pehta, se še posebno veselim delavnice z Mirjam Grilc avtorico knjige "Čarobni zeliščni vrt", ki nam bo predstavila pestro uporabo zeliš med drugim tudi to kako si iz njih pripravimo različne sirupe in namaze.
Glede na to kako prijetno in poučno je bilo na prvi delavnici, komaj čakam na tole nadaljevanje. Ker nam zadnje čase vreme malo nagaja, naj povem še to, da delavnica zaradi morebitnega slabega vremena ne bo odpadla. Za ta primer je na prizorišču postavljen šotor, tako da mokri res ne bomo.
Če vas mika in bi se prijavili tudi sami, to lahko storite na info@dominstil.si. Se vidimo.

5 komentarjev:

  1. Mirjam Grilc in Mateja Reš sta definitivno moji favoritki. Vrvi pa prepuščam kar tebi. Meni se itak zdi, da že celo življenje hodim po njej :)
    Se vidimo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fino Darja, zdaj bo pa priložnost da se malo bolje spoznava :). Veš, jaz imam tudi občutek da hodim po vrvi, zadnje leto sploh. Rada bi se izurila, da ne bom padala ;)

      Izbriši