sobota, 21. december 2013

HappyZadnje čase sem tukaj veliko manj kot bi želela. Zavod lab laar in projekti povezani z njim mi vzamejo veliko časa, tako da ga za "lušnosti" in hobije vedno zmanjkuje. Komaj čakam, da bo laarova spletna stran nared, da vam pokažem vsaj delček tistega kar delam tam. Mucki Studia 13 sicer še pridno nastajajo, predvsem po zaslugi gospe Jelke, zelo spretne šivilje, ki mi veliko pomaga.
Sem pa zelo vesela da imam vas, ki se še oglasite tukaj pri meni in me vsake toliko zares lepo presenetite. Tokrat me je zelo razveselila skrivnostna Sabina, s kateo se "poznava" že nekaj časa. Pred kratkim je tukaj na mojem blogu, na giveaweyu za Teja Ideja podstavke bila izžrebana prav ona. V zahvalo mi je poslala krasno kartolino z princesko oziroma dobro vilo, ki jo je narisala njena hčerka Timeja. Najprej moram povedati, da se mi zdi Timeja zelo nadarjena, potem pa tudi to, da je ideja z tiskanjem otroških risbic naravnost fantastična. Par dni za tem sem dobila še eno, novoletno voščilnico z malim princem, no vsaj si jaz si umišljam da je. Sabina me je zelo razveselila s svojo pozornostjo, še toliko bolj ker se pisma in kartice vedno redkeje znajdejo v našem nabiralniku. Prav škoda se mi zdi, da te lepe navade-dopisovanja in "snail maile" vedno bolj opuščamo.
Timejini kartici sta zdaj na našem hladilniku, v dobro voljo me spravita že takoj zjutraj, ko si grem skuhat prvo kavo. Kako "fensi" si kavico  na svojih novih podstavkih postreže Sabina, pa si lahko ogledate na fotografiji spodaj.
En velik objem pošiljam vsem skupaj.4 komentarji:

 1. Oh, Valentina, si mi narisala nasmešek na obrazu.Hvala!
  Bi morala ujet cappuccino:). Ta je bila taprva...
  Poročam oTiemjini reakciji. Se veselim Laarovih novosti in... skrajni čas, da posvojimo še enega tvojega mucka.
  Bodite lepo!
  p.s. Princ je Timeja s kapo med snežinkami:)

  OdgovoriIzbriši
 2. pricese in vitezi so zagotovilo za dobro voljo <3 ker tadrugi je vitez in pika :)

  OdgovoriIzbriši
 3. haha matildič, sem ravno hotla sabini napisat, da sem si ga jaz interpretirala kot viteza, pa prleti tvoj komentar ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. :):):). Na viteza še jaz pomislila nisem. Morda je to vpliv Fiderika in Veronike ter 'grajskih dogodkov' v vrtcu:)

  OdgovoriIzbriši