sreda, 29. januar 2014

Kreirajmo uporabno-Uporabimo kreativno

oblikovanje Tejaideja

oblikovanje Tejaideja

fotografija Maj Pavček, izdelki; Pleksimanija, Zelolepo, Millo, TipoRenesansa

fotografija Maj Pavček, izdelki; Nika Stupica

fotografija Maj Pavček, izdelki; Ursanina, Studio Oblique, Smetumet

fotografija Maj Pavček, tri gracije, Polona Pačnik, Teja Kleč, Milanka Fabijančič

fotografija Maj Pavček, izdelki; Pleksimanija, TipoRenesansa, Millo, TM priboljški, Polonapolona, Studio Drevo, Ha Ha!

fotografija Maj Pavček, izdelki; Studio Drevo, Polonapolona

fotografija Maj Pavček, pogovor ob otvoritvi

fotografija Maj Pavček, izdelki; Dabudok

fotografija Maj Pavček, izdelki; Tejaideja, Polonapolona in Ha Ha!
fotografija Maj Pavček, Moja neprespana malenkost in Maja Korun Hočevar
No tko, tole kar vidite zgoraj sem počela, v okviru Zavoda lab laar, zadnja dva meseca in še malo več. Ste že morda slišali za našo razstavo? Če še niste, pa vas zanima oziroma bi si jo radi ogledali je še čas, odprta bo namreč vse do 14.februarja.
Del projekta je tudi lab laarov spletni portal, kjer boste našli še marsikaj zanimivega oziroma vse kar trenutno počnemo v zavodu. Zato vam tukaj ne bom razkladala romanov, kot bi rekel moj ta velik mulo. Če vas zanima vas vabim, da pokukate in si preberete, če se vam pa ne ljubi poglejte samo slikce. Krasne so, fotografira pa mlad in nadarjen fotograf Maj Pavček. Mi smo na našo stran blazno ponosni, dolgo se je rojevala in zdaj, ko jo imamo smo kar mal važni. Kakšna se zdi pa vam?

Noro leto je za mano, polno napornih vzponov in sem ter tja tudi kakšnih nerodnih zdrsov. Lab laar sva z Majo uspeli postaviti na noge, projekt knjiga oziroma Delavnica polna nereda je tik pred zaključkom, razstava je odkljukana, Vesna pa tudi pridno sodeluje z Mladimi zmaji in v četrtni skupnosti Bežigrad uči otroke, kako se gre življenje (tega še nismo objavili na naši spletki, bomo pa kmalu) 
Še enkrat več se je izkazalo, da je 13-tica zares moja številka in da je čist ok če sem mal vraževerna in verjamem vanjo. Trenutno si želim kak teden počitnic in spet malo več kreacije v mojem Studiu13. Muce nujno rabijo družbo, se vam ne zdi?

4 komentarji:

 1. jeeeee pridni smo :) sto na uro

  OdgovoriIzbriši
 2. Bravo punce! Težko si je predstavljat, kol'k veeeeelik dela je vloženega, a se že vidi, da veliko. Še nisem bila tam, a pridem...
  Naj bo teden tvoj!!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. Kakšni domiselni izdelki, bravo!

  OdgovoriIzbriši