sreda, 19. marec 2014

Tri reči

Tkole se včasih razvajam.

Otvorila sem tekaško sezono.

Breskove vejice v veži so pa darilo od mojega tasta. Ko je obrezoval sadovnjak se je spomnil name :)

Nekonsistentna sem, strašno. Se spomnite rubrike tri reči? Ne vem kdaj sem jo nazadnje objavila, mislim da maja. No, zdaj je spet tukaj :).
Instagram me še vedno zelo drži, nisem se ga še naveličala. Nasprotno, nabavila sem si nov telefon, jaz ki mi je to cela trauma, zato ker sem potem zmedena in rabim blazno dolgo, da se navadim na novo igračko. Skratka, nov telefon zato, da bom delala lepše fotke. Prvi dve sta narejeni s starim, tale breskova vejica pa že z novim telefonom. Upam da opazite razliko v kvaliteti, če ne se grem takoj kaznovat zaradi vsiljene potrebe po še enem nakupu.

Prva fotka mi je še posebno ljuba. Ponedeljek je bil enkrat za spremembo super dan in ker je vse klapalo sem se še nagradila z šopkom prekrasnih Ranunkulusov.
Druga fotka pa naznanja mojo pompozno otvoritev tekaške sezone :). Ponavadi začnem blazno zagreto in potem nekje vmes, še pred poletjem izgubim zagon. No tokrat to počnem malo bolj javno, po vzoru Judith de Graff, ki jo spremljam tudi na instagramu. Tam med drugim redno objavlja svoje tekaške fotke, ki so kot se za grafično oblikovalko spodobi, vedno zanimive. Meni se je zdela ideja super tudi zato ker bom morda na ta način bolj vztrajna, zato jo zdaj posnemam. En velik push up sem dobila pa tudi od Anite Česnik, ki me s svojo energičnostjo vedno znova fascinira. Ženska je ravnokar prišla iz porodnišnice in že veselo trimčka po Idriji. Bravo Anita!
Kaj pa je novega pri vas? Vas kaj zdeluje spomladanska utrujenost ali ste se ji uprli z fizično aktivnostjo?

7 komentarjev:

  1. Kaznovanje ne bo potrebno, razlika je očitna. :) In trikrat hura za prijaznega tasta, in trikrat hura za otvoritev tekaške sezone.
    Jaz sem malo manj športna, ampak tudi vsakodnevni sprehod po gozdu nekaj šteje. Torej tudi trikrat hura za pse, da nas (nekatere) spravijo v gibanje. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Všečen tale tvoj izbor, izdatno diši po pomladi.
    Celo moje neizurjeno oko je zmožno razlikovati med fotkami, lahko si oddahneš :-)

    p.s. Anitka je carica!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Okaaaa, vesela da si se oglasila. Kako si? Vse ok? Tvoja pomlad bo šele zanimiva, pa kako lepo bo dišala.... :). Lepo te pozdravljam in želim vse dobro.

      Izbriši
    2. Heeeejla! Hvala, hvala, fino-fajn sem :-) Prav te dni se je od sploh-ne-vem-kje prikradlo ščipanje v ledjih, v križu, trganje v nogah... ampak ne jamram, vesela odštevam. Razmišljam, da je tole prav zanimiva "situacija": v svetu, ki je dandanes do potankosti načtrovan, ostaja dan D uganka. Le tisti tam zgoraj ve kdaj :-)

      RTM!!!

      Izbriši
  3. Ja, čudovit izbor! Bi se človek težko odločil za zmagovalno fotografijo... kar žarijo.
    Sicer pa... ja, so časi, ko smo srečni in veseli in časi, ko pač moramo stisniti zobe in se potruditi... Trenutno smo pri nas zakopani v delo in obveznosti, zato kakšen sprehod ter paša za učke še kako dobro deneta.
    Sončno pomlad tebi in tvojim najdražjim!

    OdgovoriIzbriši
  4. Bejž, bejž.. ni tako hudo.
    To samo pomeni da grem raje ven, kot pospravljam doma. :)

    Oka, meni je bilo tudi to fascinanto. Ko se ti zdi, da imaš vse pod kontrolo, ti mati narava da jasno vedeti, da ima še vedno ONA glavno besedo. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Heh, tudi jaz razmisljam o novem telefonu samo zaradi fotk!!!
    Kar pridno se drzi teka :-)

    OdgovoriIzbriši