sreda, 7. maj 2014

Knjiga

oblikovanje naslovnice Pika vejica

Končno lahko s ponosom in zanosom najavim, da je knjiga Delavnica polna nereda tik pred izidom. O Zavodu lab laar sem vam tukaj že pisala, prav tako o projektu Delavnica polna nereda. Knjiga predstavlja 33 sodobnih slovenskih rokodelcev in je obenem prva publikacija, ki na reflektirano analitičen način obravnava pojav sodobnih rokodelcev pri nas.
Če si dovolim malo patetike bom rekla, da je ta knjiga otrok Maje Korun Hočevar, Maja Pavčka in moje malenkosti, ki smo se projekta lotili povsem entuzijastično in vanj vložili ogromno svojega časa in energije. Knjiga je skupaj z terenskim delom nastajala skoraj leto in pol, za kar je bilo potrebno zares veliko odrekanja. Brez velike podpore domačih  kaj takšnega seveda ne bi bilo možno izpeljati, zato  bi se tukaj še enkrat rada zahvalila dragemu Urbanu za neizmerno potrpežljivost in ogromno podporo tudi pri pisanju. Brez njega mi ne bi uspelo.
Kaj več o knjigi si lahko preberete tudi na lab laarovi spletni strani. Če pa vas knjiga zanima in bi jo morda želeli kupiti naj povem, dragi moji bralci, da jo zdaj še v prednaročilu lahko nabavite 20% ceneje. Knjiga bo imela 192 strani in bo v trdi vezavi, v prosti prodaji bo stala 35€, prednaročniška cena pa je 28€. Prednaročniška cena velja do konca meseva maja, ko pride knjiga iz tiskarne.
Kako naročiti? Knjigo naročite na elektronskem naslovu zavoda zavod.laar@gmail.com, plačate pa jo na TRR SI56 1010 0005 1304 653, račun je odprt pri Banki Koper, ob naročilu pripišite naslov kamor vam bomo, ob izidu, knjigo poslali brez poštnine.
Ker je bilo naše delo volontersko in smo imeli zagotovljena sredstva le za tisk knjige, obenem pa razpolagamo le z polovico naklade, bomo vašega naročila še toliko bolj veseli. Na ta način boste obenem podprli tudi delovanje Zavoda lab laar.
Za konec pa še nekaj fotografij, kot mali "sneek peek" v notranjost knjige.

fotografija, Maj Pavček

fotografija, Maj Pavček

fotografija, Maj Pavček

fotografija, Maj Pavček

fotografija, Maj Pavček

fotgrafija, Maj Pavček

5 komentarjev: