torek, 24. april 2012

Pomladansko zaspane / Sleepy Cats




Zadnjič sem vam pokazala, kje in kako nastajajo moje muce, tokrat pa, kaj je nastalo. Zaspanke, ki jih vidite zgoraj, so iz nove serije. Pomlad jih je prinesla že cel kup in še nekaj jih bo! Včeraj sem jih odnesla v Iko in Babushko, v delu pa so tudi že muce za ReGallery. Seveda jih lahko kupite tudi pri meni, samo pošljite mi mail s kontakti in vašimi željami.
Tudi na spletno stran bom kmalu naložila nove slikce, le par stvari je treba še prej urediti. No, zdaj ste že najbrž opazili, da so s spletno stranjo težave, nič kaj dosti se ne spreminja in osvežuje. Delam na tem in upam, da bo zadeva kmalu urejena.

Last time I showed you how and where I work and today I would like to interduce you my brand new Sleepy Cats. Spring has brought a whole bunch of them and  soon I expect them some more. You can buy them in Ika, Babushka Boutique, ReGallery and online of course. Just email me and let me know your preferences. I will upload some new photos on my web site soon. Probably you have noticed by now that there are some problems with my web site. I am working on it and hope to fix that soon.

8 komentarjev:

  1. Tiste barvite muce so mi bile že od začetka všeč.. ampak pastelčice, te so nekako bolj nežne, bolj kličejo po stiskanju :) Luštno.

    OdgovoriIzbriši
  2. lepe mačje pupe, taprve so primačile direkt iz Provance, Tamodre se pretegujejo v Vichyju, žametne Rose pa vidim kako se pretegujejo pdo kakšno pergolo na Downton Abbey. Aja, tazadnja rožasta Biba pa je čista deklica cvetja iz Isle of Wright---jah kaj čem, tako pač percepiram;)
    včeraj v Babuški, sva se zgrešili.....

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaaj Matilda a tko sva se zgrešili, škoda ker bi te prav rada spoznala. Včeraj je bil en tak hecen dan. Sem se zgrešila oz mimošla še z dvema blogerkama, res!
    Smo se že po FB menile da se naslednjič pocukamo za rokave, zdej pa še ti pišeš, da si bla v Babuški :)). Hecno, čist!
    Drgač pa hvala za tole interpretacijo, zelo izvirna :).

    OdgovoriIzbriši
  4. pridna si draga moja, te nove pomladne zaspanke so full luštne :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Res so cart! Zeloooo! Vsaka na svoj način! Je Matilda kar zadela,a ne?!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, Sabina res je, sploh tiste prve res izgledajo kot da so priskaklale naravnost iz Provanse :).

    OdgovoriIzbriši