ponedeljek, 28. maj 2012

Srečko / Lucky


Končno je tukaj! Vem, da ste ga čakali čisto predolgo in mi je zaradi tega kar malo nerodno. Treba pa je povedati, da je Srečko zelo dober "fuzbaler" in je zato tudi precej zaposlen in odsoten. Kot se za klub Studio13 spodobi, nosi Srečo rumeno majčko, njegova številka pa je srečna 13. Srečo je krepak mačkon, v višino meri dober meter, je zelo ljubezniv in se rad crklja.
Dobro leto je minilo, odkar sem tukaj začela redno objavljati in moram reči, da je bilo to zame zares lepo obdobje. Do danes sem napisala 78 objav, na katere sem prejela 417 komentarjev. V tem času sem spoznala veliko zanimivih ljudi, večinoma sicer zgolj virtualno, nekatere pa tudi v živo. Zelo sem vesela prav vsakega vašega odziva na moje objave, še posebej pa spodbudnih besed, ki sem jih bila deležna v časih, ko ni šlo vse po načrtih. Vesela sem tudi vsakega novega spremljevalca, tako na blogu, kot tudi na facebooku. Mačja družina se je v tem času lepo razmnožila, nove zamisli  pa zaenkrat še potrpežljivo čakajo v beležnici. Zdaj že veste, da sem malo kaotična, da me čas vedno preganja in da se občasno popolnoma odklopim. Vse to bo enkrat drugače :), "ordnung und disciplin" je tisto, k čemur sicer vztrajno, a ne dovolj uspešno stremim.
Si želite, da bi Srečko osrečil prav vas? Preizkusite svojo srečo. Pravila so naslednja: spremljevalci bloga pustite pod tole objavo komentar oz. kako fino in spodbudno misel. Tiste, ki se boste odločili za sodelovanje na Facebooku, pa prosim, če objavo delite s svojimi FB prijatelji. Seveda bom zelo vesela tudi novih lajkov na FB strani Studia13.

Časa imate do ponedeljka, 4. 6. 2012.

Srečo se v prostem času zelo rad druži z mladimi mucki, najraje na svetu pa sedi na svojem najljubšem stolu, kjer ob plastenki mleka spremlja teve prenose nogometnih tekem. / Lucky loves to spend his spare time playing with young kitten, to sit in his favorite chair and watch football matches on TV, with the bottle of milk on his side.   


Finally, he is here! I know that you have waited too long  and I am a little embarrassed about that.  But I have to say that Lucky (that is English translation of his name- Srečo) is very good football player and therefore he is also quite busy and very offten somevere abroad. As a member of Studio13 club, he is wearing yellow T-shirt with his fortunate number 13 of course. He is a quite big cat with nice personality, he is one meter high and loves to cuddle. 
A year has passed allready since I started regularly to post here and I must say that this was a really nice year for me. Until today, I wrote 78 posts and I've received 417 comments. I met a lot of interesting people  during this time, mostly a virtual way, but allso I am grateful  I had a chance to meet some of you in person. I am very happy for each and every of your response to my posts hire and particularly  for your encouraging words that I have received in times when things did not go as planned them. I am also very glad to see a new follower, hire on the blog, as well as on my Facebook page. My Cat family is growing bigger every day and there are some new craft ideas, patiently waiting in my sketchbook. I asume that you allready know me by now, my chaotic personality and that you do not mind my occasional disconnections. All of this will be past one day :), "Ordnung und disciplines" is something I constantly strive to.

You want Lucky to make you happy right? Try your luck. The rules are following; If you are a blog follower leave a comment or a nice and stimulating thought under this post. Those who choose to participate on Facebook, share this post with your frends and write me a nice comment please. You will make my day with new likes on Studio13 FB page.

I will close this giveaway on monday 4.6. 2012



33 komentarjev:

  1. Čau Srečo ;)
    Zgledaš en tak fin, zadovoljen mačji fant. In kot ponosna mačja "mama" dveh zadovoljnih muc že vem, kako zadovoljni muc zgleda!

    OdgovoriIzbriši
  2. o plis, plis, jaz hocem srecota!!! a lohk? sem se zaljubila v te tvoje macke, ko sem jih vidla v babuski (in jih ponesreci malo poslinila od radost...)! ful mi je vsec, sploh zato, ker tako zadovoljno mizi. sam poglej ga! uf!
    aja - pies - pr nas ne gledamo fucbala... prasi srecota, ce je to ful velik problem.

    OdgovoriIzbriši
  3. Iiiii, kak pikec! Res je luškan, pa čisto v stilu!
    Čestitke ob obletnici in nadaljuj z odličnim delom, vedno z veseljem odprem tvoj blog!

    OdgovoriIzbriši
  4. Dragi Srečo, moj Enej ima grozno nesrečo v življenju. Fuzbal ga strašno navdušuje, starca sta pa povsem anti za to dejavnost. Nujno bi potreboval družbo pred TV-jem. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo te je brati in tudi gledati vse te tvoje krasne muce in ostale luštkane zadevce, ki jih ujameš v objektiv. Kar tako naprej, še z malo več časa, da bodo objave pogostejše;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja ni ga vraga, da ne bi jaz tukaj nekaj lepega zacumpral.
    Kaj pa bi?
    Saj ne vem, ko pa zunaj takšen lep obsijan z soncem, storž me gleda,
    v vetru se proti zemlji upogiba,
    semenke spušča,
    podmladka se veseli
    in meni se igravo smeji.

    Pa tudi smreka, svojo lepšo, fotogenično stran kaže,
    sonce nežno boža jo iz leve,
    dan za dnem,
    leto za letom,
    tako po tihem in neodvisno od nje in nas,
    njena leva,
    postala je posebna.

    Vse to me dnevno navdihuje, me z energijo polni,
    vstajanja ob 4ih se dnevno veselim,
    pozdrav soncu,
    sočen in vitaminov poln zajtrk,
    nato pa zasanjani pogledi proti z soncem obsijanem Pohorju in Kozjaku...
    Daydreamer.

    Ahh,ahhh

    OdgovoriIzbriši
  7. Črni muc kaj delaš?
    Pusti me zdaj spim!
    Črni muc kaj delaš?...

    OdgovoriIzbriši
  8. Jzt sm sigurna da bi Srečo in jaz bila ful dobra prijatelja! Me je spomnil na mojega prvega mucka (Čarlija), ki mi ga je sosed pripeljal v košari na kolesu in sva ga z mami en teden skrivali po hiši pred očijem. Dobro se je končala zadeva, ko sem ju odkrila kako se carkljata v garaži (ko jih nihče ne gleda) :D
    Skratka, Srečo je d`best! ;)

    Oh tudi čestitke ti moram predati, veliko si že naredila od prvega dne, naslednje leto pa da bo še boljše. Pravijo, da si je vedno treba postaviti cilj, tudi če recimo delaš isto stvar, se moraš potrudit, da bo vsakič naslednjič ta stvar še boljša. :)
    Tako da, Valentina bravo za tvoj blog in mucke! ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hi!
    I follow you from Spain. Usually I only look at the pictures (I only can read some post you write in English), but I like your ides very much.
    I love cats since I was a child. A cat always live in our house until I got married (my husband is allergic to their hair)... I'm sure he can adopt Lucky!
    Hugs

    OdgovoriIzbriši
  10. Srečo je car! :) Pri nas bi se fino imel...

    OdgovoriIzbriši
  11. Če se bo Srečo lahko sprijaznil s tem, da pri nas ni TV-ja in da si bo moral pozornost deliti z velikim psom, potem je pri nas nadvse dobrodošel. :)
    Drugače pa super blog.

    OdgovoriIzbriši
  12. Waw, pravi Mačo Mačkon.
    In še Lucky 13.
    Dober blog.
    Pozdrav iz Beograda

    OdgovoriIzbriši
  13. Zaprisežena pasjeljubka tripam na tvoje fletne mačkone, Srečo s srečno trinajstico je zelo posrečen, stojim v vrsti za žreb in stiskam pesti!

    Naj bogovi slišijoooooooooooooooooooo ♪ ♬♬ ♪ ♫ ♫ ♬ ♪♪♪

    OdgovoriIzbriši
  14. Srečo, ti si kot nalašč za našega Svita, ki si je želel muco, dobil pa kužka. Bil bi prava protiutež našemu belemu puhku, obenem pa si pravi nogometaš, kot naš Svit. Kaj češ lepšega ;)

    p.s. super lušten giveaway !

    OdgovoriIzbriši
  15. Srečo ima srečo :). Naša Isa - hudo privlačna tabby mačka, ga nestrpno čaka, pač še ni našla tistega pravega :). Naš Rio - siv tigerček pa že drži plastenko mleka, da bosta skupaj gledala fuzbal :). Ne bi mu bilo hudega. Nova ljubica in najboljši prijatelj, kaj še češ lepšega :)!

    p.s. Res je fleten :).

    OdgovoriIzbriši
  16. Lepotec,
    najbolj všeč so mi ti tvoji mačji nasmehi... :-)

    OdgovoriIzbriši
  17. What a cute 'Srecko':-)) I am sure my niece would love him a lot!!!

    OdgovoriIzbriši
  18. Tole sem hotela zjutraj objavit, pa mi ni ratalo ... Poskusim še zdaj: Že od nekdaj se mi zdi, da črne mačkice prinašajo srečo, prav tako 13ka.
    Tvoj blog je super, tvoje mačke pa sploh! Le tako naprej in se veselim tudi morebitnih novosti (miši, psov, slonov ... :)).

    OdgovoriIzbriši
  19. Veliko ustvarjalnega navdiha še naprej, želim! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Happy blog anniversary! Love the relaxed expression and poses of your lucky kitty

    OdgovoriIzbriši
  21. Ležerni Srečo. Všeč mi je.
    Tako kot mi je všeč to kar počneš in deliš z nami že 1 leto.
    Čestitam!

    OdgovoriIzbriši
  22. Dobra črna mačka :) Samo moj Leon čaka na eno fajno parižanko al pa španko..
    Super si si ga zamislila :)

    OdgovoriIzbriši
  23. What an adorable lovely cat, he would fit perfectly in our new house :-)

    OdgovoriIzbriši
  24. ..Mucek na veji.. aja tutaja.. ko vetrc potegne, se zibka zamaja..
    ..se veja odlomi, bo zibka letela in padel bo Srečko, zibka in veja..

    potem se bo pa zbudila črna mucka Srečka 13 ;)

    OdgovoriIzbriši
  25. faca, tale Srečo! Mi smo imeli enkrat enega Srečkota, ko smo pozabili, da se tako kliče tudi taspodnji sosed.. Bil je sive barve, tudi ena taka faca!

    OdgovoriIzbriši
  26. Čestitke za objave.Luštno je brati soimenjakinja:).

    Če pa se Srečko dobro razume z kosmatinci,kakšnim pajkom ,tremi najstniki in celo jato zunanjih ptic pa je dobrodošel tudi na Notranjskem :)


    lp

    OdgovoriIzbriši
  27. Hi, dopiero dziś trafiłam na twojego wspaniałego bloga z czego się bardzo ciesze. Koty wymiatają, są urocze :)
    Ustawaiam się w kolejce losowania szczęśliwego kotka
    Pozdrawiam z Polski, Anuszka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo, šele zdaj sem naletela na tvoj super blog, česar se zelo veselimMački (p)ometajo, očarljivi soPostavljam se v vrsto za žrebanje srečnega mačkaPozdravljam s Poljske ...

      (Ker tudi vi najbrž ne razumete Poljsko, sem prosila prijatelja, da mi tale Anuszkin komentar prevede)

      Izbriši
  28. Valentinač, čestitke!!! Res se na tvojem blogu najde tol'k zanimivega!!!
    In tvoji mucki... Čarobni so!!! Tale, Srečko, pa je sploh imeniten in poseben!
    Pomežik!

    OdgovoriIzbriši
  29. Srečo boy bi čisto komot delil pouštr z Bibo.

    OdgovoriIzbriši
  30. Mačkon in še športnik za nameček - moja zmagovalna kombinacija :-) No, bomo videli, stiskam pesti.

    Pohvala blogu in čudovitim izdelkom.

    OdgovoriIzbriši
  31. Otok Otrok Izolanedelja, junij 03, 2012

    Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  32. Otroci na Otoku Otrok so se na prvi pogled zaljubili v Srečkota.
    Naša muca Izola vsak dan privablja njihovo pozornost; pred veliko izložbo mjavka, poseda, opazuje otroke, zganja vragolije, vendar se nikoli ne pusti ujeti. Kako lepo bi bilo medse sprejeti mačkona Srečkota! Celotno dogajanje na Otoku Otrok bi postavil na glavo! Srečni bi bili vsi - otroci, Izola in Srečko. **

    OdgovoriIzbriši