nedelja, 8. julij 2012

Sejem / park Tabor



Na sejem v parku Tabor me je že pred časom opozorila Irena, ki mi je tudi prijazno posredovala prijavnico. Na sejem se nisem prijavila, ker je bil junij divji in mi časa za ustvarjanje ni ostalo prav veliko.
Včeraj smo na morje odpravili našega ta velikega škorca. Ta mali škorček je neutolažljivo jokal, zato sva ga odpeljala na sladoled in jaz sem to priložnost izkoristila za ogled sejma na Taboru. Zelo sem vesela, da sem uspela spoznati in poklepetati z Darsi Darjo, pa Mucamaca Majo, Miss Polka in čisto na hitro tudi  Lovely Blanko. Sejem je bil zelo prijeten in v zavetju parka je bila vročina veliko bolj znosna. Veliko je bilo postavljenega na ogled, mene pa so najbolj pritegnila mila in fotografije Tine Umer. Morda bi tukaj pripisala še kaj če se ne bi zgodilo prijetno naključje. Med stojnicami se je sukal tudi najin dragi prijatelj s katerim se nismo videli že zares celo večnost (tisti kuža tam zgoraj je njegov Miki). Druženje smo nato nadaljevali v bližnji kavarni.
Ker smo se od doma odpravili v naglici, kot običajno, sem fotoaparat pozabila doma. Tile kolaži so sestavljeni iz instagramov, ki me trenutno nadvse zabavajo. Ugotavljam pa, da za povečave niso ravno primerni. Kaj pa vi, ki še niste na morju, počnete te dni?




14 komentarjev:

  1. Joj, jaz vedno zamudim tale sejem. Ful luštno izgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah Tamara saj bo še, mislim da 4.8. pa tudi septembra če se ne motim. Sicer sem pa jaz ista, vedno vse zamudim :). No tokrat mi je uspelo vsaj na ogled pridet.

      Izbriši
  2. Fina reportaža s sejma. Ostali, ki nismo na morju, pa odštevamo dni do dopusta. Kaj pa drugega. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja,res luškan utrinek!!!In žajf'ce... Domiselno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Valentina, lepo je bilo spoznati tudi tebe :)
    Anže je pa tudi že vse prečekiral o predlagani knjigi, tako da je naslednja stvar samo še skok v knjižnico.
    Sicer pa odštevamo dneve do morja...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super Darja, Upam da mu bo knjiga všeč. Meni je bila, Natanu pa sploh. Govori o avtističnem dečku, ravno njune starosti, se mi zdi. Njegovo dojemanje sveta in način razmišljanja je tisto, kar ga je pritegnilo, poleg napete zgodbe in reševanja primera-umora psa :).
      Jaz sem tudi zelo vesela, da sva malo poklepetali, fino je ko znanstvo iz virtualnega sveta preneseš v stvarno.
      Mi tudi odštevamo dneve do skupnega morja.

      Izbriši
  5. Fin kolaž :). Tudi jaz ponavadi zamudim sejme...no, ali pa delam :/.

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštna kratka reportažica :) Moj prvi sejem in lepaizkušnja! Sigurno pridem še :) Na morju sem tako ali tako stalno..:P
    Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  7. kolk mi je zal, da nisem bla tam!!! to je najboljsi sejem pod soncem, resno. tolk je easy going in poln vsega, da komaj cakam naslednji fraj soboto, da se ga udelezim! pa da tebe spoznam, ofkors. ja, pa btw - un psicek od prijatelja ima take barve tack al ima sam tolk seksi rokavicke? ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne, Miki je seksi tko kot njegov lastnik ;). Sejem izgleda pa res luštno, taka sproščena atmosfera, pa še v senčki je. A avgusta boš šla (4.8.)? Mi ravno pridemo z morja 3.8. ponoči, tko da bi teoretično lahko šla. No, v praksi se pa to lahko tudi sfiži, recimo da zaspim, utrujena od počitnic :P.

    OdgovoriIzbriši
  9. I want to crawl into all of those pictures and have a closer look :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo Brinja welcome! I usualy write my posts in english too, but this time i was to laisy :)

      Izbriši
  10. kakšen lep zapis. Miki in lastnik sta ganjena!

    OdgovoriIzbriši