ponedeljek, 3. september 2012

Babushka and other stuff

Novo v Babushki

Novo v Babushki

Novo v Babushki

Novo v Babushki
Komplet muc, ki sta razveselili srečno bralko revije Mama in dojenček

Studio13 boste našli tudi v zadnji številki revije Mama in dojenček

Pozdravljeni dragi moji. Dnevi res letijo in poletja je kar naenkrat konec. Meni se zadnje leto dozdeva kot, da ves čas sedim na enem malo prehitrem vrtiljaku. Poznate ta občutek?
Zelo pogrešam malo več ležernosti in odprtega časa. Saj veste tisto, ko nekaj ustvarjaš kar tako brez namena in potem se nenadoma začnejo rojevati nove ideje.
Malo bi se pa danes tudi pohvalila. Prve štiri mucke na slikah zgoraj so se nastanile v Babushka Boutiqueu v Ljubljani. Poznate to trgovinico? Vodi jo mlada in drzna Neva Bajc, ki jo prav občudujem zaradi njenega poguma. Enkrat se bom tja odpravila s fotoaparatom v roki in pripravila malo reportažo za vas, ki je še niste imeli priložnosti obiskati.
Studio13 pa srečate tudi v zadnji številki revije Mama in dojenček. Ena izmed njihovih bralk je srečna dobitnica kompleta muc iz retro blaga.

Hello my dears. Days really fly and summer is suddenly over. To me last year seems like that  I'm sitting in one little too quickly carousel all the time. Do you know that feeling?
I miss a little more open time to be creative. You know that, when you create something just like that, without the special intention and you forget to eat and you have no idea how long have you been working. That is the time when all the great ideas are born.
I brought some new cats to Babushka Boutique in Ljubljana. That is a very lovely shop owned by jung and daring Neva Bajc. I will go there once with my camera and make some nice photos for all of you that have not had the opportunity to visit.
I'am allso very happy to se Studio13 in latest issue of popular magazine, for yung mums or mums to bee, Mama in dojenček. One of their reader was a lucky winner, she have recived this two (last foto) cats sewn from retro fabric.

8 komentarjev:

  1. Your cats are really cute!
    Congrats with the great magazine feature!

    OdgovoriIzbriši
  2. Prisrčne še pa še!!! Včeraj popoldan zopet stala pred izložbo:).In sploh...upam, da pridem enkrat prej...še pred reportažo:). Nekako se ponavadi slučajno znajdem tam... Bo treba z namenom,a ne?!
    Ja,tole s časom pa...verjetno vsem znan občutek...
    Prijetne dni!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Hvala Marjeta, za kompliment in tudi za potrpežljivost ;)

      Izbriši
  4. Hvala Sabina. Sicer pa res enkrat se odpravi tja z namenom :), po kako darilo ali kaj za sebe pocrkljat. Pri Nevi je veliko luštnih stvari. Prijetne dni tudi tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Naravnost čudoviti so tvoji mucki, kot vedno.

    Čestitke za objavo.
    Mi je pa grozno, grozno, kako "daleč" je zame postala Ljubljana. Saj za osnovni šoping se že najde čas, za sobotno potepanje po stari Ljubljani ga pa kar ni. Mogoče bi morala pa na dopust v prestolnico. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ena lepša od druge! Sem vesela za tvojo objavo - upam, da bodo mlade mamice povabile te najbolj luštkane mucke na svetu v svoje domove. Jaz še vedno nameravam povabiti eno taveliko za najino posteljo (a še čakam na pravo pregrinjalo:-(, ter eno manjšo mucico za najmlajšega - takoj, ko bomo videli, kdo je in kakšen muc bi mu/ji najbolj pristajal;-)

    OdgovoriIzbriši