sreda, 4. september 2013

FRIDA

foto, Sara Domjan




Dragi prijatelji, danes se vam oglašam z žalostno novico. Naše Fride ni več. Pokopali smo jo preteklo soboto. Srce se mi trga ko tole pišem in moram priznati, da se nisem mogla odločiti o tem ali je primerno, da žalostno novico delim tudi z vami. Potem ko sem premislila, pa sem si rekla zakaj pa ne. Tisti, ki me spremljate veste, da sem o Fridi večkrat pisala ali pa jo v svojih objavah omenjala. Življenje pa, kot vemo vsi, ni praznik in zato tudi tukaj, čeprav naj bi bil to blog o lepem, ne morem pisati samo o lepih trenutkih.
Frido smo imeli nadvse radi in veliko nam je pomenila. Zelo nas je potrlo dejstvo, da je kar naenkrat ni več med nami. Najbolj pa nas je presenetilo Lunino obnašanje. Tudi ona je zelo potrta in ves čas išče in vohlja, če se Frida le ne bo pojavila iza vogala.
V spomin na našo Fridiko sem zbrala nekaj fotografij, tista ki jo je posnela Sara Domjan pa bo šla na "picture wall", kjer so razstavljeni lepi trenutki iz našega življenja.







17 komentarjev:

  1. Oh, revček mačji. Kaj pa se je zgodilo?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojoj, mi je zelo žal za tako žalostno novico;-(

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, kako sta se imeli radi ... :(

    OdgovoriIzbriši
  4. :( sožalje (mam solze v očeh, tako je ljubka na prvi sliki, in na drugih seveda tudi)

    OdgovoriIzbriši
  5. pred takšnimi izgubami si zatiskam oči. sožalje, iskreno sožalje

    OdgovoriIzbriši
  6. Naj ji bo lepo v mačjih nebesih...sožalje :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Ko pogine hišni ljubljenček, se zavedno poslovi družinski član, ne le žival. Hudo mi je ob tej novici, ker vem, da pristno žalujete. Kakšna lepa muca je bila. In kakšno srečo je imela, da je bila prav pri vas. Morda v mačjih nebesih skupaj prede z našo Pipiko.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako postanejo del nas...
    Naj bo čas, ki ste ga preživeli skupaj darilo življenja!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ojej, žalostno :( Veselite se obdobja, ki ste ga lahko preživeli skupaj.

    OdgovoriIzbriši