četrtek, 26. september 2013

Giveaway & Coffee cupping

ribarjenje in piknik v Prekmurju

Zgornja fotografija je ena ena izmed mojih naljubših iz tokratne jesenske številke spletne revije Dom in Stil. Cel prispevek iz Prekmurja, od stajlinga do receptov in fotografij me je popolnoma očaral. Ana in Klemen sta se ponovno odlično izkazala in prav žal mi je, da ni bilo zraven tudi mene. Če ne drugega, bi Klemenu z veseljem pomagala pospravit vse tiste dobrote, ki jih je Ana napekla.
Je pa še en prispevek v tokratni, ki me je dobesedno zadel, v pozitivnem smislu seveda. To so "naredi sam" luči od moje drage prijateljice Vesne, ki jo je Teja pred kratkim prav simpatično in v svojem slogu poimenovala Mačka ki kvačka. Jaz ji rečem kar multipraktik, kar ni preveč domiselno, jo pa zelo dobro opiše. Tokrat je vse ustvarila sama, luči je najprej naredila, si zamislila stajling in vse skupaj še perfektno pofotkala. To poudarjam zato, ker jo poznam in spremljam že od samega začetka njene Sobe z razgledom in predvsem uživam v tem kako lepo se razvija njena soba in ona z njo. Madonca, sej zdej je pa že čist "profesionistična", bi rekel moj tamal mulc.

DIY svetilka iz Sobe z razgledom
V reviji je še veliko drugih dobrih prispevkov in zato vas, dragi moji vabim, da si jo dobro ogledate in tukaj na mojem blogu pokomentirate, poveste kaj vam je najbolj všeč, kaj morda pogrešate in zakaj pa ne, tudi dobronamerna kritika pride prav.
Izmed vseh, ki boste komentirali bom izžrebala enega, ki bo prejel komplet "fensi" podstavkov, ki jih je za DIS oblikovala TejaIdeja.

podstavki oblikovalke TejaIdeja
Čisto za konec pa še povabilo. Zdaj že veste, da imama DIS vsake toliko zanimiva druženja, na katera smo blogerji prijazno vabljeni. Tokrat je v igri srečanje na Primorskem in sicer v soboto 28.9. 2013 ob 10-tih v Izoli.  Tokratnje srečanje je poimenovano Coffee cupping, ker bomo poiskuševali različne vrste kav. Jaz bom zagotovo tam in vesela bom, če bom ob prijetnem srebanju kavice poklepetala oziroma spoznala še katero-katerega izmed svojih  spremljevalcev.
Če vas mika ste prav prijazno vabljeni, prijavite se pa po elektronski pošti (nujno) na info@dominstil.si od koder boste po prijavi prejeli tudi natančna navodila. Vem, da je skoraj v zadnjem hipu, vendar so še prosta mesta zato pohitite.

Coffe cupping bo sigurno fajn ;)

12 komentarjev:

  1. oh sem bila hitra...zadnja izdaja je krasna, kofi tema mi je najljubša, mačkine lučke so fenomenalne in punce se tumač.

    OdgovoriIzbriši
  2. Najbolj veš so mi prispevki o kavi in odlično urejen pisalne mize.:) V pridhodnje bi prišla prav kakšna ideja za ustvarjanje z NAJ mlajšimi.:)

    K. Oder vAjsman

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, pa ravno to soboto. :/

    Sicer je ravno ta ista fotka navdušila tudi mene.
    Občudovala pa sem tudi kvačkane luči. Me mika, da pi poskusila kaj takega tudi sama. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anita nič hudega, bo še precej priložnosti za srečanja, sem prepričana. Sploh je pa tvoja akcija precej bolj pomembna. Če bi vedela prej, bi bila jutri z vami. Take akcije morajo imeti prednost. Prav danes mi je cimetova Ana povedala za ta projekt, kuhanja marmelade za lačne otroke. Občudovanja vredno.

      Izbriši
    2. Pa še nekaj. Bom vesela če bi lahko dobila par fotografij iz dogodka. Rada bi napisala kaj o tej akciji in delila še na FB. Mogoče bi pa lahko dosegle, z tako reklamo od ust do ust, da bi se naslednje leto kuhalo marmelado v več krajih.

      Izbriši
  4. Prelistala sem revijo, zelo na hitro ;) in prav zanimivo je, da so me očitno najbolj fascinirale in prepričale vijolično modre slive. Potiskane. Z radirko,.. se mi zdi.
    Ta septemberski čas je tudi čas sliv. Tudi na naši mizi so. Tihožitje v modrovijoličastem :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovit post, Valentina... Če mi uspe pa mogoče tudi jaz v soboto pridem. Verjetno bom šla kuhat marmelado v Idrijo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti kar kuhaj marmelado, draga Ana. Tvoja bo za prste polizat :).

      Izbriši
  6. S tokratno soboto ne bo nič, žal. Bom morala kofetkat kar sama :), predvsem pa kuhat, kuhat in še enkrat kuhat ter pečt, ker moj "veliki" prireja rojstnodnevno fešto. Blagor povabljenim :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Vsaka izdaja 'Dom in Stil' pritegne. Težko izberem nekaj, kar mi je najbolj všeč. Prispevek o kavi me bega, a naj opustim guarano, 'Pobeg od ponorelega sveta' vabi k pobegu, ob pastirki piti so se mi pocedile sline, recepti vedno fajn, izdelki in ustvarjalke pa polne navdihov še za vse nas, kadar jih ni ali jih zmanjka....Če kaj pogrešam?! Ne!
    Sončkaste dni želim!!!!

    OdgovoriIzbriši