nedelja, 1. maj 2011

Mačke objemačke


Ko sem pred slabima dvema mesecema končno odprla stran Studia13 na Facebooku, me je med prvimi tam opazila in pozdravila Katarina. napisala je "prihajajo mačke objemačke", kar se mi je zdelo prav srčkano saj  imajo moje muce namreč prav zato tako dolge tačke, ker se rade objemajo.
Tole je moja zadnja serija muckov, ki bi morale prav kmalu odpotovat na spletno stran Studia13 in v mojo Etsy trgovinico. No ja, takoj ko bo spletna stran aktivirana, Studio13 na Etsyju pa tudi še čaka na manjše kozmetične popravke. Tole s spletno je prava Odisejada, o tem bi kaj več vedela povedat Daša, ki se je trudila z mano in zaenkrat še potrpežljivo čaka, da končno spet naredim kak korak. Vsemogoče je bilo vmes, pa vseeno.....bom rekla samo to kar piše na spletni......kmalu.

6 komentarjev:

  1. Mačke objemačke - to ime jim je pa res 'na kožo pisano'! Take lepe, navihane muce so, fotografije pa tudi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mačke so čudovite, prave objemačke :)
    Kok je luštno preko raznih komentarjev odkrivat nove zanimive bloge. Grem brskat naprej :)
    Če bo sreča mila (in termin pravi) se pa vidiva na pikniku :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iiii, jaz bi enga Čombeja:) (ne vem, tisti taki malo razbojniški muci, ki nonšalantno sedijo, me spominjajo na Čombeja:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepe mačkice! Čombeja bi:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Zulejka! Ja lahko je tudi Čombe, če ti je tako všeč. Moj tamali jih kliče Supermucki in jasno da jih potem tudi jaz. Drugače jih prodajajo v Iki ampak nimajo nobenega "Čombeja", se bolj ogrevajo za punčkaste mucke. Če ga boš hotela, se lahko zmeniva kar midve :-).
    Kakšen super blog maš pa ti, se bom šla takoj vpisat za spremljevalko. Zelo lepe fotografije in recepti izgledajo slastni....

    OdgovoriIzbriši
  6. Ooo hvala Sonja! Ja, upam da se res srečamo in spoznamo na pikniku. Jaz sem še čisto sveže pečena blogerka :-), blazno radovedna in polna vprašanj. Pred kakim letom se mi še sanjalo ni, da je pri nas toliko kreativnih blogerk. No zdaj sem pa odkrila še en tak blog. Super.

    OdgovoriIzbriši