četrtek, 19. september 2013

Branka & Edvard


Pravzaprav ni novica, ker sem ju objavila že na Facebooku in tudi na Instagramu ampak ta dva sta mi tako všeč, da ju moram še tukaj mal pokazat. Saj ni nujno, da ste vsi na Fejstbukih in Instagramih, ane?
Zelo malo muc naredim zadnje čase, ko pa jih se pa vedno mudi oddat naročilo in zato jih ne fotografiram več tako pridno kot prej. Tudi ta dva sta si medtem, ko sem jaz mencala z objavo, že našla novi lastnici.
Takole sem si ju zamislila. Branka in Edvard sta najboljša prijatelja. Rada poslušata jazz, pijeta kavo in se neskončno dolgo pogovarjata.
Branka je nadvse fina in uglajena muca. Rada je lepo urejena in je velika kofetarica. Najljubše ji je kofetkanje z prijateljem Edvardom, s katerim imata vedno zanimive in seveda zelo poglobljene pogovore.
Edvard je miren in razmišljajoč muc. Svoj čas najraje preživlja v svoji delovni sobi, obdan z knjigami. Rad posluša jazz in se druži z prijateljico Branko.
Kakšna se vama zdita?

It's not a very big news because I allready post the photo of them on Facebook and Instagram, but I like these ones so much I wanted to show them hire to. As I'm bussy doing other stuff lately, I do not sew as much I would like to. 
This is how I imagine these two kittens.  Branka and Edvard are best frends. They love to listen jazz, drink coffee and have a tremendously long conversations.
Branka is very fine and gallant kitty. She like to make herself pretty and she is a coffeeholic. Her favorite time of day is coffe time with her best frend Edward, with whom she always have interesting and philosophical discussions.
Edward is a quiet and contemplative cat.He likes to spend his time in his working room surrounded by books. He love listening to jazz and hangs out with his friend Branka.
Do you like them to?

8 komentarjev:

  1. Po znacaju malce spominjata na Macka Murija in muco Maco. Joj, kako sta simpaticna. In tako izvirno si ju poimenovala. Morda po ljudeh, ki jih poznas?

    OdgovoriIzbriši
  2. Edvard je strašansko prijazen, Branka pa ima rada stvari urejene in pod kontrolo. Oba sta krasna sogovornika in videti sta super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene pa zanima, če ta dva jazzerska prijatelja obstajata tudi v človeški podobi? Tako izvirno si ju opisala, da se nič ne zdi, da si kaj po mačje zmišljuješ :)

    OdgovoriIzbriši
  4. :)
    Simpatična! Branka se mi zdi čisto prava kofetarca, Edvard me pa malo spominja na (samo po izgledu!) Ota P. v letih, ko je imel še črne lase:))

    OdgovoriIzbriši
  5. Carska sta! In verjamem, da so novi lastniki zadovoljni!

    OdgovoriIzbriši