ponedeljek, 6. januar 2014

Srečno 2014!


Dragi moji, želim vam veselo in v vseh pogledih uspešno novo leto! Fotografija je lanskoletna, ker žal letos še nismo imeli sreče z snegom. Lani sem se malo pritoževala ker se mi je zdelo, da ves čas samo kidam sneg, letos ga pa pogrešam.
Kako ste kaj praznovali novo leto, ste bili doma ali ste se kam odpravili?
Mi smo bili doma, malo zato ker sem med prazniki tudi delala, malo pa zato ker so nas obiskali naši Grki.
Kaj pravite pa kaj na 2013, vam je številka prinesla srečo ali ne?
Moje leto je bilo sicer naporno a če pogledam zdaj nazaj, zelo plodno. Ogromno dobrega se je zgodilo, toliko, da tistih nekaj slabih trenutkov niti ne hranim v spominu. Predvsem pa se je vse odvijalo ekstremno hitro, tako da sem včasih že komaj dohajala. Lani sem prav tukaj napisala, da 2013 pa mora bit moje leto, že zaradi številke, pa to. Zdaj lahko rečem, da je bilo :).
Kaj pa načrti in obljube za 2014, jih delate?
Jaz sem letos prenesla samo eno in sicer tisto, ki jo vlačim okrog že nekaj let. Torej, da letos pa res, brez pardona poskrbim za to da bom do poletja lepa in fit. Telovadit še nisem začela, fitness karte si tudi še nisem kupila, tudi jedilnika še nisem prilagodila.....ampak bom, kmalu ;).
Sem pa leto začela nadvse slabo. Že 1.1. sem pristala na urgenci, ker sem se opekla z vročo pito! Mal sem se igrala popolno gospodinjo, pa zgleda da nisem rojena za to. No, apak na stvari je treba gledat iz pozitivne plati, kajne? Slab začetek zagotovo pomeni dober konec! Se strinjate?

5 komentarjev:

  1. :) vse lepo tudi tebi in tvojim ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Prepričana sem, da se bodo stvari razpletle točno tako kot si ti želiš! Srečno in zdravo tebi in vsem tvojim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Veselo in uspešno tudi tebi in domačim. Pa hitro zacelitev rane. :) Jaz sem kar malo vesela, da je 2013 za mano. Nič tako slabega se ni zgodilo, super fajn in uspešno pa tudi ni bilo. Zdaj vse stavim na 2014. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako ste lušni! :) Srečno tudi vam vsem!

    OdgovoriIzbriši
  5. Oh, Valentina, upam, da si že bolje!
    Slikca je res tako navdihujoča, da si človek kar zaželi malce beline in čarobnosti...
    Naj bo leto tvoje in vaše!!!! Za telovadbo in ostale načrte... veš, koliko dni je še do konca leta:)
    Vse dobro!

    OdgovoriIzbriši