ponedeljek, 17. februar 2014

Petkova barvna inspiracija


Ne maram ponedeljkov, ker prekinejo ležerne vikende, za katere bi si želela, da se zlepa ne končajo. Petki so pa moji "omiljeni" dnevi, itak. Prejšnji teden sem začela z novo serijo objav Petkove barvne inspiracije, pa že zamujam z objavo. Petek oz cel pretekli teden je bil naporen in na koncu sem bila tako utrujena, da sem potrebovala popoln odklop. Se pravi nič interneta, samo moji fantje in Luna, hoja v bližnje polhograjce, skupno kuhanje....skratka popolno, če mene vprašate. Zato objavljam barvno inspiracijo danes in upam, da vam vsaj malo razsvetli današnji turoben ponedeljek.
Pasteli so menda in za to pomlad. Sama sem padla najprej na fotografijo (žal nimam podatka od kod je, gre pa za blagovno znamko Amai), potem ko sem naredila barvne vzorčke pa sem ugotovila, da so mi ti nežni in pudrasti toni všeč. Še posebno mi je ljuba kombinacija sive in barve rožnega lesa. Zlahka si predstavljam prostor oblečen v te barve. Pa vi, imate radi pastelne barvne odtenke?

6 komentarjev:

  1. Oo, moje moje barve. :) Zelo všeč!

    OdgovoriIzbriši
  2. Niti ne. Pastelnih odtenkov namreč. Ampak v barvnih kompozicijah kot je tale zgoraj, pa lepo izpadejo. Vsa umetnost "všeč" ali "ne všeč" je torej v kombinacijah.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pastelne barve oblek mi niso ljube. Dodatki za dom so pa prav lepi. Sploh zgornji kosi bi se lepo podali na našo jedilno mizo. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf! Najlepše barve..pastelne barve so meni zelo ljube =)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hja, sem se zadnjič, ko sem prebrala objavo zatopila v Amai in... potem traja, da se vrnem:)
    Ne vem, če bi se obnesle pastelne barve v moji omari ali na meni, 'tule' pa so naravnost fantastične!
    Že ugibam, katera barva kombinacija te prevzame danes:)
    Have a nice day!

    OdgovoriIzbriši