sobota, 29. oktober 2011

Ku Ku


Pozdravljeni, dragi moji. Še sem tukaj, samo malo bolj leteče zadnje čase. Tokrat bom pa jaz malo skrivnostna in povem le to, da se mi dogaja :-). Na kratko s časom sem tudi zato, ker delam na enem novem artiklu in ker nisem šolana oblikovalka, mi vsaka takšna stvar vzame precej več časa, kot bi bilo potrebno. Če sem čisto iskrena, moram priznati, da mi organizacija in disciplina nista prav prirojeni, sicer bi šlo najbrž bolj gladko. Pa se trudim, prav zares, in zaenkrat se okrog mene še nič ne podira. Otroci niso lačni in umazani, tole nadležno virozo in vneta ušeska smo že skoraj ukrotili. Le tiskarji me imajo najbrž že "pouhn kufr", ker jih vztrajno sprašujem reči, ki so vendarle vsakomur jasne.
Aja, pa še to: skoraj sem pozabila, da moram nabavit buče! Ja, saj vem, pretiravamo s temi uvoženimi prazniki ampak otroci blazno uživajo v izrezovanju buč, da o tem, kako luštno je, ko prižigamo lučke, sploh ne razpredam.





Tukaj pa še nekaj predlogov za novembersko dekoracijo v zadnjem hipu. Meni je še posebno všeč tale zgornja, darkersko pobarvana buča. Kolaž je sestavljen iz fotografij najdenih na  Pinterestu ter pri zanimivem in vedno inovativnem Sweet Poulu.


Otroci, pa bodo najbrž navijali za kaj takšnega, veselega in pisanega. Tudi prav, samo da so "cili sritni"! Te pisane buče sem našla pri fensi Ani, tukaj.
Zdaj pa v lov za bučami! Mogoče kdo ve, kje bi se dobile bele buče?

Hello my darlings. I´m quite busy lately, but this time I want to be a bit mysterious too, so for now I will not reveal what is going on. I´m working on a new projekt (item) and I´m very excited about it, but i spend more time working on it then I should. I still have to learn a lot. In any case i have to admit that discipline and time management are not my biggest virtues. But I´m trying really hard and as far everything is just the way it should be. My kids are not hungry and dirty and the annoying seasonal viral is almost over.
And yes I almost forgot, that i have to by pumpkin, for Halloween. Kids just love to curve the faces out of them and I really don´t want to disappoint them.
If you ask me which pumpkin I would choose, I´d say the one painted in black, but if you ask my kids ... what do you think?



7 komentarjev:

  1. Upam, da se ti kaj lepega dogaja in da ste ušeska že pozdravili! Buče si pa verjetno že našla. Ponavadi se v kakšnih vrtnarijah dobijo, v arboretumu, recimo.

    OdgovoriIzbriši
  2. črna buča je prekrasna in fensišmensovske prav tako, ampak mladički hočejo zmeraj klasiko...to so buče za nas;)
    Tvoj projekt me zaniiiiima...:D

    OdgovoriIzbriši
  3. ℙreljuba,
    ne opravičuj se zaradi zapostavljanja blogovskih objav, ker si čisto v mejah normale (jaz že tako dolgo nisem nič "objavila", beli: niti fotke prilimala, da sem se zdaj že počasi nehala obremenjevat). Želim Ti vse dobro pri novem projektu in že komaj čakam, da nam ga pokažeš. Opažam, da se ti zadnje čase pogosto prikrade kakšna sova (ki kuka izza vogala, spi na kamenčku,...). Če mi boš sporočila naslov, bo pot do tebe našla še ena sovica - Oka
    ,___,
    [O.o]
    /)__)
    -"--"

    OdgovoriIzbriši
  4. Funchi, buče sem dobila pri nekem kmetu in so že izrezljane, pa tudi ušeska nič več ne bolijo, hvala.
    Matilda, saj veš mal moram biti skrivnostna, sploh pa še nevem če bo iz vsega skupaj kaj ratalo ... poskušam. Povem le to, da izdelek ki ga načrtujem ni za mulčke ;-).
    Sovica Oka, res je, sovice so blazno luštne in včasih naletim na kako tako, ki mi naredi dan!

    OdgovoriIzbriši
  5. Sicer sem pozna, ampak upam, da se je iz pozitivnega dogajanja razvilo nekaj fantastičnega :). Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sovice!!! Meni naj naj med živalmi. No, ok, volk je na prvem mestu :P

    Si jo ti kliknila, al je samo prilepljena na tvoj wall?

    OdgovoriIzbriši
  7. Misliš če sem jaz fotografirala sovo? Ne, ne našla sem jo na pinterestu. Drugače imaš pa prav, ja volk je absolutno kralj gozda :)

    OdgovoriIzbriši