sobota, 19. november 2011

Moja prijateljica Jana





V četrtek sem sedela v avtu pred trafiko z nasmehom do ušes. Kolk je fino, ko gredo tvoji mucki v svet! No ja, mal pretiravam, ampak saj razumete, dobr se mi zdi. Ena luštna gospa, novinarka Žana Kapetanović, jih je opazila na Facebooku in me povabila k sodelovanju. Napisi pod slikcami so malo narobe, ker speče mucke s sivko so druge, ampak to me sploh ni zmotilo. Dobra stara Jana ima za praznike takole posebno izdajo, z idejami za darila, peko in nasveti za praznično okrasitev doma, Studio13 pa je tukaj v odlični družbi. Notri so še tri blogerke, Ana, Silvia in Mankica, ki so predstavile svoje ideje za božično dekoracijo.

12 komentarjev:

  1. oo super, čestitke :)))) Vem kako srce poskoči, ko vidiš nekaj svojega objavljenega v reviji, ki jo bo bral širni svet :)) Neprecenljivo!

    Čestitke še enkrat in veliko veliko uspehov še naprej :))
    Tvoje muce bom pa tudi jaz polinkala, da še tiste ki ga nimajo, najdejo nov topel prijeten domek :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastično, ob teh slikah se mi smeji srce❣ In izjemoma me čisto nič ne moti decembrska praznična evforija sredi novembra ツ

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz bom kot Oka fantastičnoooo ..in ko takole vidiš svoje stvari je res totalno nor občutek,poleg tega pa tvoji mucki so res cort in si zaslužijo vso pozornost, kar tako naprej...

    OdgovoriIzbriši
  4. Bravo, sem ful vesela zate in za tvoje krasne mačkone in mačkonke. Prava motivacija za naprej.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke :) Mora bit super občutek, ko se oz. svoje izdelke vidiš takole objavljeno. Zdaj pa naj se samo še trgovinica izprazni, pa bo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. In Valentine muce niso samo fotogenične, ko jo imaš pred sabo, jo stsneš, povohljašaš...idealno darilo za male,velike, stare, sitne in vesele. Preizkušeno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj! To je res super novica. Zelo sem vesela, kr čutim neko veselje, ker ful privoščim, da vsakomur uspe. Jeej!

    OdgovoriIzbriši
  8. O valentina, superca !!! Čestitke, je mogl bit luštn, k si listala revijo in vidla svoje izdelke..Mmmmm :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Predvidevam, da v sredo slika revija jana pri tebi bozično postavitev? :-) se vidive, ker jaz fotografiram :-)

    Lp

    Sara Misolovka

    OdgovoriIzbriši