torek, 8. november 2011

Pozitivne vibracije


 Zadnje čase jadram z močnim vetrom v jadrih in sekam razburkane valove. Bom videla, kam me bo vse skupaj odpeljalo ali bolje pripeljalo. November je zame najmanj prijetni mesec, zato sem že sprejela nekaj ukrepov, da bi ga lažje prebrodila in da me ne bi, bognedaj, pahnil v kako melanholijo. Redna vadba joge in neumorno ponavljanje mantre Don´t worry, be happy naj bi ta namen še dodatno podkrepila.
Prejšnji teden pa je bil ravno nasproten, umirjen in lenoben, skratka tak, kot sem si ga želela. Sredi tedna me je razveselilo pismo, kakršne smo si pošiljali včasih: zelo luštno, klasično, "navadno", če hočete, prispelo je namreč po "polžji pošti". Poslala mi ga je Urška Veber alias Sovica Oka, ki je ena taka vesela internetna čebelica. Po blogovskih koluarjih širi dobro voljo in prenaša pozitivne vibracije. Izpod njenih prstov nastajajo čudovita knjižna kazala in broške iz filca. Eno takšno kazalo sem dobila tudi jaz. In ker se mi zadnje čase pogosto prikazujejo sove, je Urška zame izbrala sovico. Zelo me je razveselila.

5 komentarjev:

  1. Preljuba,
    zelo sem vesela, ker si vesela, pa saj to že vem ツ saj spletna (povratna) komunikacija potuje s svetlobno hitrostjo (v primerjavi s klasično pošto ツ)

    Zadnjih nekaj objav so se ti res kar naprej prikazovale sove ツ Pravijo, da naključja ne obstajajo ツ
    In ko si za nameček omenila, da si razpeta na sto koncev, sem začutila, da "potrebuješ" eno malo bistrooko pomočnico, Oka imenovano. Da ti nahrani dušo. Just-in-case. Ker je od ❤, škodit ne more ツ

    Sicer pa... še zdaleč nisem vedno vesela, sem le človek, utrudljiv in ranljiv, ampak virtualni svet dokaj blagodejno deluje name. Mi širi obzorja, daje razlog za veselje in še marsikaj lepega - ja, Vanja, vse to daješ tudi Ti. Želim ti obilo ustvarjalne energije na vseh področjih.

    OdgovoriIzbriši
  2. Takšna presenečenja so najlepša. Ta Sovica Oka res širi lepe in vzpodbudne energije po spletu. Sploh pa taka pisma, ki prispejo po navadni pošti, so danes tako redka, zato pa toliko bolj lepa. Srečnica ti :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Navadna pisma so zakon!! :) Jzt jih še vedno pošiljam in vedno sem vesela ko ga dobim, ker sem kot mali otrok ko odpira darila. :)
    Kaj čmo, pisma so fajn!

    Sovica je pa itak luštna, pa ni važno za kak namen je. Men so ful prirastle k srcu :)

    OdgovoriIzbriši