četrtek, 31. maj 2012

Oh Henry you made my day!


Še ne tako dolgo nazaj me je ponovno zelo razveselil prihod našega poštarja. Zelo fino je, pa vendar preredko, če se v nabiralniku najde še kaj drugega kot položnice in reklame številnih trgovskih verig . Že pred časom sem tukaj pisala o prijetnem snail mail presenečenju, za tokratno imam pa tudi sama čisto malo prste vmes. Sodelujem namreč pri projektu Craft it forvard, ki sem ga prvič zasledila pri Ani in se navdušila. Pridružila sem se v naslednjem krogu in sicer pri Ireni oziroma njenem Henryju, katero tudi zelo rada spremljam.
 Irena izdeluje nadvse zanimiv unikaten nakit, če še ne poznate njenih izdelkov si jih lahko ogledate v njeni trgovini. V lično zavitem paketku, ki sem ga dobila, so bili njeni "mornarski" uhančki z zlatimi sidri in še slika, ki je, tako si umišljam, impresija iz jesenskega sprehoda. Nekaj za na steno in nekaj čisto zame!
Vas mika, da bi tudi sami sodelovali pri podobnem projektu? Zelo preprosto je. Prvih pet blogerjev oz blogerk, ki bodo pustili komentar pod to objavo, bo prejelo nekaj mojega, torej nekaj kar bom naredila sama. Ko dobite pošto presenečenja ste vi na vrsti. Najprej naredite objavo in potem nadaljujete Craft it forward projekt s tem, da še sami pošljete drobna presenečenja prvim petim komentatorjem. Lahko pošljete karkoli, pomembno je le, da je izdelek vaš in ročno narejen. Poslati pa ga morate najkasneje do konca leta 2012. Bi se igrali?

A few weeks ago I was very happy to see our mailman again. He was bringing me a lovely package and that is really nice since there are usually bills to pay and all sorts of advertising brochures in my mailbox. I love snail mail, now even more, cause letters and postcards are quite rare nowdays. I wrote about nice snail mail surprise a while ago, hire.
I first saw Craft it forward project at Anas  and liked the idea very much. Actually I have joined the project in the next circle at lovely Irena and her Henry when she got her snail mail from Ana. Irena designs unique jewelry and if you have not seen her work jet, you should check her shop, hire.
As you can see at photos above, I have recived nice marine inspired earrings and a framed
autumn leaves. So I have got something to decorate myself and my wall. Lucky me.
Would you like to join the project too? It is quite simple.
I will send something handmade to the first five bloggers who will leave a comment under this post. After you receive my handmade surprise you need to do a blog post about it and continue the Craft it forward project by sending something handmade to first five bloggers who will leave comments. It can be anything as long it is handmade by you and send out before the end of 2012. Do you want to play?

16 komentarjev:

  1. I want to play!

    That's a nice idea.

    ...but I don't have blog yet, only facebook. I can comment there.
    I made soft toys from childrens draws and little bags with lavender for the closets.

    You can find me as "cuartadeseis"

    Hugs!

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo, pa bi se res. Enkrat sem že sodelovala v nečem podobnem, reklo se je SWAP,.. takšna skrivnostna veriga, to pa je malo drugače,..pa poskusimo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaaa,I'm in :) Zelo kul ideja in zelo lepo darilo! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideja. Jaz sem za. Že tuhtam in si razbijam glavo, kaj bom poslala naprej. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odgovori
    1. Cuartadeseis, Ime Rože, Julie, Roxanna in Anita, čestitke za hitre prste :). Prosim vas, da mi pošljete svoje naslove na; studiotrinajst@gmail.com ali pa kot sporočilo na FB strani Studia13 http://www.facebook.com/pages/Studio13/104262492987706
      In ja, če še niste lajkali strani, bom res vesela, če jo boste :)

      Vsem ostalim sodelujočim, se pa tudi najlepše zahvaljujem za komentarje in naj vas potolažim, tudi meni ni uspelo prvič :). Malo spremljajte in pofirbcajte, kaj bodo prejele tokratne dobitnice in sodelujte pri njih.
      Vsem skupaj en velik pozdrav, Valentina

      Izbriši
  6. ups, moj komentar je izpuhtel...
    Nič hudega, povem še enkrat: res slasten paket, jaz sem lepih zavitkov vesela tudi, če so v njih zadrge in drug šivalni material, ki ga naročam z Etsyja...
    Lep petek in seveda vikend!

    OdgovoriIzbriši
  7. Luštna ta ideja, ni kaj. Se vidi, da premalo srfam po internetu in nič ne vem :)))
    Tudi marsikateri post spregledam, sploh zadnje čase...

    OdgovoriIzbriši
  8. Lep paketek. Tudi sam se razveselim drobnih presenečenj, ki jih prinese poštar.
    Lp
    Tale komentar je napisala HRANDICA, pa sem ga odprla na mobiču in ponesreči zbrisala. Tako da je tole kopipejstano iz maila. Oprosti Hrandica, očitno imam predebele prstke :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Oh Irena in Oh Henry! :)
    Ful lepo je videt tole verižno reakcijo...
    paketki v nabiralniku so pa the best... I love snail mail :))
    Lep vikend*

    OdgovoriIzbriši
  10. Kol'k dobra ideja!!!
    Kaj je lepšega kot kaj podariti,kaj šele dobiti :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Magični zavitki gospodične Henry!
    Tudi meni je naredila dan, ah kaj dan, še zmeraj se mi smeje ... in ker je Henry strašna frajerka, poglejte v kratkem kaj na njen blog...Matilda Surprise.

    OdgovoriIzbriši