sobota, 22. september 2012

Inspiracija



Tokrat vam na ogled postavljam nekaj mojih trenutno najljubših kombinacij oblačil. Povsod nastopa siva "cofko cof" verižica, ki mi jo je že pred časom podarila Ana. Saj jo poznate, to je tista punca, ki piše super blog Cimet in Timijan.
To je zdaj moja najljubša verižica, ki je bila obenem tudi inspiracija za nekaj novega, česar sem se lotila to poletje. Obljubim, da vam kaj več o tem napišem in razkrijem naslednjič.
Iz današnjih fotografij pa je najbrž razvidno, da je siva barva še vedno ena izmed mojih najljubših. Ne vem, kako je Ana vedela, ampak njena verižica ima vse, na kar trenutno padam. Preprostost, barvo, cofke in prelivanje enega odtenka.
Ker sem radovedna, me zanima, katere so trenutno vaše najljubše barve?


This time I wanted to show you some of my current favorite clothing combinations. It is not hard to notice that everywhere appears gray Ombre Tassel Necklace, which I own for some time now and recive it as a present from Ana. You all know Ana, it's that girl who writes a great blog Cinnamon and Thyme.  
This is now my favorite necklace and also was the inspiration for a new project. Something I was palying around this Summer. I promise you to reveal more about that  in my next post. 
It is obvious from today's photos that the gray color is still one of my favorite. I have no idea how Ana knew about my curent obsessions, but her necklace has it all. Simplicity, color and Ombre Tassels.
I'am curious. What are your favorite colors at the moment?

5 komentarjev:

  1. Kol'k fino izpade!!!! Zanimiva ideja tole s sivo!!!
    Sama sem "opremljena" z odtenki trenutnega počutja....

    OdgovoriIzbriši
  2. Waw, same super kombinacije.

    Jaz sem letos nakupila skoraj vse v rumeni barvi.
    Fuksija je pa že nekaj časa stalnica v moji garderobi. In sive jopice seveda. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Wiii, me veseli!! Res ful fajn izgleda :).
    Pa še moje najljubše: vsi odtenki sive, črna, barva gorčice, bolj zemeljske barve :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse tri kombinacije so krasne. Tako barvno kot modeli.
    Tudi jaz sem si letos omislila dva rumena kosa in eno fuksija majčko in je prava poživitev. Ko pogledam svojo omaro je notri čisto preveč črne, bež in olivno zelene. Enostavno za kombinirat, pogled na omaro je pa kar depresiven. Pa vsi možni odtenki sive. Poleg tega, da mi je všeč tudi za to, ker se na sivi najmanj poznajo sledovi mojih dveh pretežno belih mačk. Tako pač je. Za poživitev pa nakit v vseh možnih izvedbah.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super kombinacije. So mi všeč. Verižica je tudi zelo luštna.
    Moje barve so črna v kombinaciji z zelo živimi barvami, pa odtenki rjave. In siva mi je zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši