nedelja, 8. januar 2012

Sladko presenečenje

foto: Sara Domjan


V četrtek dopoldan je pozvonilo in ko sem odprla vrata je tam stala nasmejana Sara. V rokah je imela to krasno modro glineno posodo napolnjeno  z nečem čudovitim, kar je veliko obetalo. Na njenem blogu sem odgovorila na nagradno vprašanje in dobila giveaway - presno prekmursko gibanico! Kljub temu, da sem jo pričakovala, sem debelo pogledala. Nisem si mislila, da bo tega toliko in da bo vse tako stajliš in lepo. Zraven sem za spomin dobila še krasno fotografijo (srednja spodaj).
Luštno je blo, klepetali in družili sva se do poznih popoldanskih ur, prekmurka pa je bila božanska. Danes ko tole pišem je namreč ni več, zmazala sva jo kar sama z Urbanom, ker so se otroci nekaj zmrdovali. Pa ne zamerit Sara, prosim. Če ti je kaj v tolažbo naj povem, da se tudi mojih peciv ne dotaknejo, razen dvojnih čokoladnih piškotov :).
Fotografije za objavo sem si sposodila kar pri Sari, ker je mojstrica. Jaz sem iz njih sestavila kolaž, če pa vas zanima še kaj več in tudi kaj sta dobili drugi dve izbranki, si poglejte tukaj.

6 komentarjev:

  1. Spet nekaj takega, ko moram napisat: prijazno fouš' sem Ti ツ Upam da se z Urbanom nista preveč matrala, jaz bi vama, ko bi vedela, prišla z veseljem pomagat ツ ツ ツ

    Lepi keramični pekači - šibka točka. Tale je res lep ❤

    OdgovoriIzbriši
  2. uu, kakšen kul giveaway. da ti pozvnoni na vrata! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. izgleda fajn:) okusno:)) fotke so tud luštne!

    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. hehe evo ninalena mi je vzela besede :)
    drugače pa izgleda ful okusno in ja, ta pekač <3
    fotke so pa tudi čudovite! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Valentina, kakšna gibanica, PEKAČ!! :) drugič dobiš samo pekač haha

    OdgovoriIzbriši
  6. gibanico, ki bi jo z veselejm postreglio na francoskem dvoru

    še o detajlih, ki so sevda pekač, zgornje ornamentiranje gibanice in pribor. pribor!!!

    OdgovoriIzbriši